Tuesday, October 10, 2017

Cateva detalii despre Insula Skopelos din Grecia

Insula Skopelos este cea mai mare din nordul Sporadelor grecesti si atrage nenumarati turisti din toate colturile lumii, fiind o locatie ideala pentru intreaga familie, dar si pentru tinerii aflati in cautarea distractiei. De asemenea, Skopelos este numele portului principal si al centrului insulei, iar cei care ajung aici se bucura de diversitate, de la nenumarate plaje grozave, pana la munti cu o altitudine de pana la 700 de metri, Delphi fiind cel mai cunoscut. 

Suprafata nu este foarte vasta, avand putin sub 100 de km patrati, insa sunt ticsite o multime de atractii, zona avand o istorie foarte bogata, iar cei care isi doresc sa experiementeze pe propria piele atmosfera autentica grecaesca, cu siguranta, nu vor fi dezamagiti. Totodata, in apropiere se gasesc insulele Skiathos si Alonissos, care merita descoperite in cazul in care vacanta se intinde pe o perioada mai lunga de timp.Cele mai grozave plaje

Cine alege sa isi petreaca concediul in insula Skopelos are la dispozitie o multime de plaje din care sa aleaga, multe dintre acestea fiind considerate cele mai grozave din toata tara. Astfel, Staphylos este cunoscuta pentru nisipul fin si numeroase baruri pe plaja, fiind preferata, de regula, de catre tineri. In schimb, cei care prefera linistea si isi doresc sa evite aglomeratia, se pot orienta catre Agnondas, care este mult mai compacta, in timp ce Limnonari este considerata cea mai grozava plaja din Skopelos. Panormos este ideala pentru cei care intentioneaza sa se relaxeze la hoteluri de lux sau sa isi petreaca timpul liber pe terenurile de golf, iar Milia este cunoscuta pentru barurile pe plaja, taverne, hoteluri de calitate si preturi accesibile pentru toate buzunarele.


Asadar, vacanta potrivita este mult mai usor de planuit cu ajutorul Aerotravel, care va multumi pana si pe cele mai pretentioase persoane, ofertele fiind foarte atragatoare.

No comments:

Post a Comment