Friday, January 27, 2017

Cele mai frumoase lenjerii din bumbac satinat

Am comandat lenjerii din bumbac satinat de 4 ori de la Casa New Concept si de fiecare data m-am inteles foarte bine cu ei. Prima data am comandat pentru mine, riscand deoarece nu stiam la ce sa ma astept, insa am fost foarte multumit, apoi a doua oara am comandat pentru parintii mei tot din acelasi material care mi-a placut foarte mult si de ultimele doua ori am cumparat pentru a le oferi cadou pentru niste prieteni. Sunt convins ca si celelalte categorii de pe site sunt foarte bune, asa ca sunt sigur ca voi comanda si in viitor cand voi mai avea nevoie, dar voi recomanda magazinul si altora.

Site-ul e foarte bine organizat, gasesti usor tot ce te intereseaza, de la lenjerii de catifea, pana la cele din bumbac sau creponate si la fiecare dintre ele se gasesc multe modele. Mie mi-a fost destul de greu sa ma decid asupra unuia, pentru ca toate aratau bine, insa am luat ca sa se potriveasca cat de cat cu culorile din dormitor.

Lenjeriile pot fi spalate fara griji la masina, insa trebuie avut grija cu temperatura, pentru ca daca e prea mare exista riscul sa se strice modelul imprimat. De asemenea, pot fi calcate cu fierul, insa din nou cu mare grija, gradele sa nu fie prea mari pentru a nu risca.


Despre calitatea produselor pot spune ca m-a convins si merita, cusaturile sunt puternice, pe mai multe randuri, materialele sunt placute la atingere si dimensiunile variaza pentru toate tipurile de paturi. Comenzile se plaseaza fara probleme, adaugi ce iti place in cos, setezi cantitatea si dimensiunile daca este nevoie, alegi varianta de livrare, banuiesc ca oricine vrea prin curier si nu ramane decat sa te bucuri de niste lenjerii de calitate, din bumbac satinat, de lux sau multe altele.

No comments:

Post a Comment