Thursday, November 17, 2016

Colantarile auto prelungesc durata de viata a vopselei

Acum nu mai este nevoie de apelarea la vopsitoriile auto de fiecare data cand autoturismul personal prezinta o zgaraietura sau se doreste ca acesta sa fie cat mai estetic, intrucat oricine poate apela la o varianta mult mai accesibila si mai avantajoasa din toate punctele de vedere: colantari auto integrale.

Costuri mici

Bineinteles ca cele mai importante avantaje sunt costurile reduse, intrucat pentru vopsirea unei masini clasa medie este nevoie, de cele mai multe ori, de minim 4.000 de lei, pe cand colantarea impune circa 1.000 de lei. Preturile pot varia in functie de calitatea autocolantului ales, iar acestea se aleg in functie de gusturi, dar si de necesitati.

Mai putin timp pierdut

De asemenea, clientii se bucura si de mai mult confort, datorita faptului ca procedura este pusa in aplicare in doar cateva ore, spre deosebire de cele cateva zile necesare doar pentru uscarea vopselei. Cu alte cuvinte, daca masina este lasata dimineata, atunci dupa amiaza va fi gata, prezentand aspectul mult dorit, fiind nevoie de circa 15 minute pentru colantarea fiecarui element.

Gama variata 

Un alt avantaj important este reprezentat de faptul ca sunt disponibile modele de autocolant pentru toate gusturile, de cele clasice ce imita nuanta metalizata a masinii, pana la cele mate, la mare cautare fiind negru, rosu sau albastru.

Durata de viata

Cei care aleg colantari auto integrale se bucura si de o durata de viata semnificativa, anumite autocolante rezistand in cele mai bune conditii chiar si pana la 5 ani, indiferent de mediul in care se circula cu masina. In schimb, cei care isi doresc sa faca schimbari mai des, se pot orienta catre autocolantul cel mai ieftin, care rezista foarte bine circa 2 ani, deoarece in asemenea situatii nu este nevoie de unul mai calitativ si care sa impuna preturi putin mai mari.

No comments:

Post a Comment