Sunday, October 30, 2016

Noile constructii au nevoie de avize si verificari pram

Chiar daca domeniul constructiilor se afla in plina dezvoltare in marile orase ale tarii, inca exista cladiri care nu se bucura de toate avantajele aduse de modernenitate, precum adaptarea instalatiei electrice la vremurile actuale. Tinand cont ca numarul de electronice si electrocasnice folosite in ziua de azi este de cateva ori mai mare decat in urma cu 20 sau 30 de ani, este evident ca locuintele ar trebui adaptate la zilele noastre. Instalatiile electrice erau pregatite pentru vremurile trecute cand intr-o locuinta nu exista mai mult de un televizor, un frigider si poate o masina de spalat, fara device-uri si alte electronice.

Masuratori 

In schimb, daca sunt utilizate atat de multe produse electronice la reteaua electrica veche de cativa zeci de ani exista riscul ca acestea sa cedeze. Mai mult, conform legii, instalatiile ar trebui verificate periodic de catre specialisti pentru evitarea mai multor probleme. Astfel, Pro Constructo ofera serviciul de verificare PRAM tuturor celor care isi doresc sa aiba parte de mai mult confort si mai putine griji. Verificarea presupune identificarea tuturor elementelor din instalatie care ar putea ceda, insa se efectueaza si mai multe masuratori.

Prevenire 

Toti angajatii sunt experimentati si bine pregatiti in acest domeniu, oferind intotdeauna cele mai bune servicii, iar un buletin PRAM are scopul de a preveni mai multe aspecte. Astfel, se evita riscul ca orice locuitor care foloseste prizele sa se electrocuteze, se previn incendiile, deoarece acestea pot aparea oricand in urma unui scurt circuit, insa se evita si riscul ca aparatele electronice sa se strice. Toate verificarile sunt efectuate doar de catre personal experimentat si sunt mentionate intr-un buletin oferit clientilor. De asemenea, legea a impus ca retelele electrice sa fie pastrate in cele mai bune conditii si sa se efectueze verificarile necesare periodic pentru prevenirea mai multor tipuri de probleme.

No comments:

Post a Comment