Friday, October 14, 2016

Importanta hidroizolatiei pentru cladirile nou construite

In fiecare zi se pot observa in toate regiunile tarii noi cladiri proaspat ridicate, destinate mai multor zone, precum cele rezidentiale, comerciale sau care servesc drept birouri. Insa evolutia tehnologica si-a lasat amprenta asupra acestui domeniu, motiv pentru care oricine poate beneficia de pe urma celor mai avansate tehnici. Sunt foarte multe etape importante si pentru care trebuie sa se acorde o importanta sporita, insa hidroizolatiile sunt esentiale intrucat calitatea lucrarii este influentata de catre acestea, deoarece au rolul de a elimina posibilitatea infiltratiilor de apa. Mai mult, se evita si condensul si orice umiditate, intrucat acestea nu numai ca pot fi daunatoare sanatatii locuitorilor, insa pot afecta integritatea structurii intregii cladiri

Pentru Bucuresti si imprejurimi

Asadar, Pro Constructo propune serviciul de executie hidroizolatii, la care pot apela toti cei din Bucuresti sau din apropiere, compania fiind bine cunoscuta pentru calitatea serviciilor sale, dar si pentru experienta avuta de toti cei 22 de angajati.



Diferite variante

Hidroizolatiile pot fi de mai multe tipuri, cele mai comune variante fiind cele cu unul sau doua straturi. Cea cu un strat este potrivita pentru a evita riscul de infiltrare a apei, insa pentru mai multa siguranta se poate apela oricand la cea de doua straturi, care presupune aceeasi procedura, deosebindu-se faptul ca materialele folosite sunt in cantitati duble, de obicei folosindu-se si materiale de o calitate superioara.

Experienta

Cu o experienta de peste 9 ani in acest domeniu, Pro Constructo propune calitate si profesionalism pentru serviciul de executie hidroizolatii, angajatii acordand o atentie sporita in cadrul fiecarui pas. De asemenea, intotdeauna se gasesc cele mai bune solutii pentru a multumi toti clientii, acestia din urma avand ocazia de a afla mult mai multe informatii despre astfel de proceduri, ocazie cu care vor putea sa intretina lucrarile in mod corespunzator, evitand orice risc posibil.

No comments:

Post a Comment