Saturday, June 15, 2019

Nu a fost complicat sa imi repar telefonul


Telefoanele din gama Apple s-au bucurat de popularitate inca de la lansarea primului model in 2007, iar acum 12 ani mai tarziu inca se afla in topul vanzarilor de smartphone. Bineinteles, in tot acest timp au aparut anual noi modele care vin cu diferite functii menite sa aduca utilizatorilor o experienta cat mai placuta. Probabil ca oricine isi doreste sa foloseasca ultimele modele, insa si unele lansate in urma cu cativa ani sunt foarte fiabile, astfel ca nu este justificata efectuarea unei schimbari. Totusi, niciun telefon nu este protejat in fata neatentiei, asa ca oricand te poti trezi cu ecranul crapat, iar in astfel de conditii trebuie sa stii la cine poti apela.

Ai nimerit unde trebuie
Daca ai vreo problema cu telefonul tau aici ai nimerit unde trebuie pentru ca la PrestigeGSM te asteapta cele mai bune conditii. Experienta specialistilor de aici face diferenta, iar acestia pot repara orice telefon, indiferent de problema prezentata si de model.

Usor de remediat
De exemplu, daca ai nevoie de geam iPhone 7 PrestigeGSM.ro iti propune cele mai bune conditii, iar intregul proces se pune in practica imediat. Mai exact, pentru inlocuirea display-ului sunt suficiente numai 20 de minute ceea ce presupune ca nu trebuie sa iti dai peste cap programul stiind ca nu poti folosi telefonul.

Costurile sunt mici
Mai mult, si costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, asa ca nimeni nu este nevoit sa aloce bugete generoase pentru a putea sa isi repare telefonul. De exemplu, pentru geam iPhone 7 la PrestigeGSM.ro pretul este de numai 230 de lei, iar un tarif atat de mic, cu siguranta nu vei gasi in alta parte. In cadrul procedurii poti sa alegi piese OEM care sunt foarte bune, dar si unele originale Apple.

Ai parte de garantie
E bine de stiut faptul ca la PrestigeGSM.ro ai parte si de garantie, motiv pentru care in cazul in care pe viitor apare vreo problema cu telefonul tau, stii ca aceasta va fi remediata in cel mai scurt timp, fara sa fii nevoit sa aloci alte costuri in acest sens.

Mai bine faci programare
Pentru ca timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, la PrestigeGSM ai ocazia si de a face programare, asa ca stii direct cand trebuie sa mergi pentru a-ti pune telefonul la punct. E simplu, iti alegi data si ora care iti convin si te prezinti la service pentru ca in numai 20 de minute va fi inlocuit display-ul.

Telefonul va arata ca nou
Pentru ca se folosesc doar cele mai bune produse si experienta specialistilor face diferenta, stii ca telefonul tau va arata ca noua dupa fiecare interventie la care este supus in cadrul service-ului PrestigeGSM.

No comments:

Post a Comment