Thursday, April 11, 2019

Aici am gasit o gama variata de astfel de produse


Daca tocmai a decedat o persoana care ti-a fost apropiata, cu siguranta, iti doresti sa te implici in ceremonia de inmormantare, insa cati dintre noi stim care sunt procedurile in astfel de momente dificile? Mai bine apelezi la cei care se pricep, mai precis la Casa Funerara Luca, unde iti sunt promise cele mai bune servicii. Avantajele sunt nenumarate, asa ca alege de aici un sicriu ieftin si orienteaza-te catre pachetele care iti convin cel mai mult. De asemenea, acestea pot fi personalizate, ceea ce presupune ca va fi imposibil sa nu ajungi la o varianta care iti convine.

Nu este nevoie sa se pregateasca bugete generoase pentru a alege un sicriu, dar este bine ca la Casa Funerara Luca te asteapta mai multe optiuni. Poti sa te orientezi catre ceva mai bun daca iti doresti sau poti sa te limitezi la cea mai accesibila varianta. Chiar si cele mai ieftine sicrie sunt de o calitate buna si sunt complet echipate, motiv pentru care nu iti va lipsi nimic. Asadar, deja ai produsul de baza de care ai nevoie in cazul unei inmormantari si de acum urmeaza sa te ocupi si de restul detaliilor. Probabil ca nu te pricepi, insa nici nu este nevoie pentru ca specialistii de la Casa Funerara Luca se vor ocupa de tot in locul tau.

Ai parte de servicii complete, de mult profesionalism si de produse de cea mai buna calitate, motiv pentru care merita sa profiti chiar acum.

Diferite pachete pentru tine
Partea financiara este una sensibila in multe cazuri, dar este bine de stiut ca aici poti alege un sicriu ieftin, dar si tot felul de pachete care sa fie adecvate bugetului tau. Cel mai accesibil din punct de vedere financiar este cel la 1.350 de lei din care se poate deduce circa 1.000 de lei, care reprezinta ajutorul de inmormantare, iar Casa Funerara Luca te va ghida in acest sens pentru alcatuirea dosarului necesar. Se gasesc si alte pachete din care poti sa alegi, iar preturile pot urca pana la 8.000 de lei in cazul celor mai complete.

Serviciile sunt complete
Stii ca nu lipseste nimic si ca specialistii de aici se ocupa de tot, incepand cu constatarea decesului, care trebuie sa fie efectuata de catre o persoana autorizata, de imbalsare sau toaletare, proceduri care nu au cum sa lipseasca. Bineinteles, sunt necesare mai multe acte, dar nu trebuie sa umbli tu dupa ele, pentru ca cei de la Servicii Funerare Luca se vor ocupa in locul tau. Ai parte si de transport funerar, de aranjamente florale neceare pentru a aduce un ultim omagiu unei persoane dragi, urne funerare sau incinerari, asa ca poti sa descoperi toate serviciile pe care le ai la dispozitie aici.

No comments:

Post a Comment