Sunday, June 18, 2017

Beneficiile aduse de montarea jaluzelelor exterioare



Jaluzelele exterioare sunt acele rulouri care se aplica la nivelul ferestrelor si care aduc o multime de avantaje, fiind tot mai populare atat in randul celor care locuiesc la bloc, dar mai ales in cazul caselor. Acestea pot fi confectionate din diferite materiale, insa cea mai comuna varianta este aluminiul, intrucat acesta este foarte rezistent, dar si preturile sunt accesibile.

Intimitate 

Orice locuinta trebuie sa indeplineasca anumiti factori, iar printre acestia se numara si intimitatea, astfel ca prin intermediul jaluzelelor exterioare se obtureaza vederea catre orice incapere, lucru ideal in special in cazul cladirilor aflate pe strazi aglomerate sau in apropierea altora. De asemenea, este foarte simplu si sa se controleze lumina care patrunde in interior, pentru a asigura un mediu cat mai placut si intim.

Siguranta

Nu trebuie omis faptul ca orice familie isi doreste ca atat familia, dar si bunurile sa fie protejate, iar in cazul celor care locuiesc la casa aceasta poate fi o problema intrucat musafirii nepoftiti adesea gasesc modalitati prin care sa patrunda in interior, ferestrele fiind locul lor preferat. Totusi, cu ajutorul acestor jaluzele exterioare se obtureaza accesul, astfel ca nu mai exista riscuri.

Izolare

Mai mult, se sporeste si confortul intrucat performantele fonice sunt imbunatatite in proportie de 20%, motiv pentru care zgomotele din exterior nu mai sunt la fel de deranjante. De asemenea, si izolarea termica este imbunatatita in aceeasi masura, fiind mai simplu sa se obtina temperaturi stabile care sa nu fie influentate de cele de afara, dar si mai economic.

Durata de viata

Jaluzelele exterioare pot fi confectionate din aluminiu, iar pentru ca acest material este foarte dur si rezistent, durata de viata promisa este de minim 10 ani, astfel ca raportul calitate – pret este mai mult decat multumitor, in timp ce intretinerea nu este deloc complicata si aduce batai de cap.

No comments:

Post a Comment